28 Mart 2022

Reutlingen Fenerbahçeliler Derneği 10. Genel Kurulunu yaptı

Reutlingen Derneği Reutlingen Fenerbahçeliler Derneği 10. Genel Kurulunu yaptı

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Divan Başkanlığı seçimi yapıldı ve Faaliyet Raporu okundu. Daha sonrasındaysa bir önceki dernek yönetimi oy birliğiyle ibra edildi.

Seçime tek başkan adayı olarak giren Özgür Cömert, oyların tamamını alarak derneğin 7. başkanı seçildi. Yönetim Kurulu için adayların tanıtımından sonra yapılan oylamada Genel Kurul’a katılan tüm delegelerin oyunu alan adaylar yönetime seçildi. Rahatsızlığından dolayı toplantıya katılamayan Tuğrul Demirbaş ve Derya Turan'a onursal üyelik plaketi verildi.

Başkan Özgür Cömert yaptığı teşekkür konuşmasında hedeflerinin başta Fenerbahçe’ye Kongre Üyesi kazandırmak olduğunu söylerken, Reutlingen’de ve Almanya’da çok sayıda organizasyonu gerçekleştirmek için adımlar atacaklarını da belirtti.

10. Olağan Genel Kurul sonrasında Reutlingen Fenerbahçeliler Derneği’nin Başkan ve Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Özgür Cömert

Başkan Vekili ve Sayman
Rıdvan Kaya

Asbaşkan - Altyapı
Yavuz Gürel

Asbaşkan - Üyelik Sorumlusu
Sadun Doğrayan

Organizasyon
Süreyya Ulusoy

Ece Nur Şimşek

Lokal ve Altyapı Sorumlusu
Selami Yıldız

Sosyal İlişkiler ve Lokal Sorumlusu
Ali Dermenci

Sosyal İlişkiler ve Lokal Sorumlusu
Kerem Yıldız

Denetim Kurulu
Savaş Kaba, Eyyüp Şimşek ve Mustafa Çamur.