Reutlingen Derneği Fenerbahçe
26 Mart 2024

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİ NOTLARI

Reutlingen Derneği OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİ NOTLARI

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ İÇİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİ NOTLARI 

2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek olan, Kulübümüz için büyük önem ifade eden Olağanüstü Genel Kurul Toplantımız ile ilgili, Değerli Üyelerimize yönlendirici olmasını düşünerek hazırladığımız bilgilendirme içeriğini aşağıda camiamızın bilgilerine sunuyoruz.

Fenerbahçemiz için tarihi öneme sahip olan Olağanüstü Genel Kurulumuza mümkün olan en fazla sayıda kongre üyemizin katılımlarını hassasiyetle bekliyoruz. 

Toplantımız Hakkında Bilgi Notları: 

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı hangi tarihte yapılacaktır?

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00’de gerçekleştirilecektir. 

Fenerbahçemiz için tarihte bir ilk olacak bu toplantıda, belirlenen ilk toplantı günü olan 2 Nisan Salı günü salt çoğunluğun sağlamasını değerli üyelerimizden önemle rica ederiz.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Günü Stadyuma Girişler Saat Kaçta Başlayacaktır?

Stada girişler ve giriş kartlarının dağıtımı saat 14.00 itibarıyla başlayacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Kimler Katılım Sağlayabilir?

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına, geriye dönük birikmiş aidat borcu bulunmayan, 2024 yılına ait aidatını 31 Mart 2024 saat 24.00’e kadar ödeyen, aidat borcu bulunmayan Kongre Üyelerimiz katılım sağlayabilir.

Üyelerimiz, kongre üyeliği kartı, T.C. kimlik kartı, ehliyet veya pasaport ile kayıt masalarından akreditasyonlarını alarak toplantımızda yer alacaklardır.  

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Nerede Yapılacaktır?

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşecektir. 

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı İçin Servis Hizmeti Olacak Mıdır? Servis Lokasyonları Nerelerdedir?

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katılım için değerli üyelerimize servis imkânı sunulacaktır.

Şişli Cevahir AVM önü, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu Ataşehir ve Caddebostan Migros önünden ring seferleri düzenlenecektir.

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Nereden ve Nasıl Giriş Yapılacaktır?

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Stadımızın Fenerium Tribününde bulunan B1-B2-B3-B5-B6-A1-A2 numaralı kapılardan giriş yaparak, Fenerium avludan kartlarınızı aldıktan sonra tribünlere yönlendirme yapılacaktır. Toplantı gününe dair diğer tüm detaylar video rehberi ile üyelerimizin bilgisine sunulacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Misafir girişleri mümkün olacak mı? 

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na misafir kabul edilmeyecektir. Üyelerimizin yanında yalnızca 12 yaş altı çocukların getirilmesi halinde kabul edilecektir.

İftar İçin Ücretsiz Yemek Servisi Olacak mı?

Üyelerimize iftar için ücretsiz ikramda bulunulacaktır. Ayrıca tribünlerdeki tüm büfelerimiz de ücretli olarak hizmet verecektir. 

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Engelli Üyelerimizin Girişi Nasıl Olacaktır?

Olağanüstü Genel Kurul Toplantımıza Stadyum Fenerium Tribünü tarafı, 19 numaralı kapıdan refakatçi eşliğinde giriş yapabileceklerdir.

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Yardım Gereksinimi Olan İleri Yaştaki Üyelerimizin Girişi Nasıl Olacaktır?

Olağanüstü Genel Kurul Toplantımıza katılım sağlayan, yardım gereksinimi olan ileri yaştaki üyelerimiz, Stadımızın Fenerium Tribününde bulunan B1-B2-B3 numaralı kapılardan giriş yaparak yürüyen merdivenleri kullanabilirler. Fenerium Alt Tribünü “I” Blokta kendilerine özel yer tahsis edilecek ve gerekli yönlendirme yapılacaktır.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için Otopark Kullanımı Olacak mı?

Olağanüstü Genel Kurul Toplantımıza katılım sağlayacak üyelerimiz için Kenan Evren Lisesi Otoparkı ve Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Otoparkı imkân ve limitler ölçüsünde kullanıma açılacaktır.