Reutlingen Derneği Fenerbahçe
15 Mart 2023

Fenerbahçe Token, Bybit'te listelendi

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Token, Bybit'te listelendi

Çağın gerekliliklerini yakalamak, taraftarlarımızla güçlü bağlar kurmak, geliştirmek ve yeni gelir kalemleri yaratmak amacıyla piyasaya sürülmesinin ardından 1 saat içerisinde ön satışının tamamlanmasıyla rekor kıran Kulübümüzün resmi taraftar token'ı Fenerbahçe Token, global ölçekte gerçekleştirdiği projeler, sponsorluklar, fan token listelemeleri ve etkinlikleri ile spor meraklıların yakından bildiği bir kripto para borsası olan Bybit'te listelenmek üzere anlaşma sağladı.
 
İş birliği çerçevesinde yapılacak etkinliklere katılım sağlayan taraftarlarımız FB Token, futbol maçı biletleri ve EuroLeague loca biletleri, imzalı formalar, logolu ürünler, stadyum ve müze turu gibi çok özel hediyeler kazanma şansı elde edecekler.
 
Listelemeye özel düzenlenen ilk etkinlik kapsamında, Bybit kullanıcısı olan ve Bybit'e yeni katılan taraftarları 20.000 FB Token, Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı biletleri, EuroLeague loca biletleri, imzalı formalar, FB Token logolu atkılar ile stadyum ve müze turu ödülleri bekliyor.
 
Bybit'in 'dünyanın kriptoya açılan kapısı olma' vizyonunu vurgulayan Bybit Kurucu Ortağı ve Ceo'su Ben Zhou, küresel ve kapsayıcı bir deneyim sunmak için gelecek vaat eden pazarlarda var olmayı son derece önemsediklerini belirtti. Zhou, Fenerbahçe Token'in listelenmesi ile ilgili yaptığı açıklamada: "Bybit olarak global ölçekte iş birliklerini önemsiyoruz. Türkiye'nin en önde gelen spor kulüplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü ile bu kapsamda iş birliği gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. İki dev marka bir araya geldi ve Fenerbahçe Token 15 Mart itibari ile Bybit'te listelenecek. Bu iş birliğinin Türkiye'de hem kripto yatırımcılarını hem de Fenerbahçe taraftarlarını mutlu edeceğine inanıyorum." sözlerine yer verdi.
 
Fenerbahçe Token Hakkında
 
Dijital dönüşüm alanında yaptığı yatırımlarla çağımızın ihtiyaçlarına göre kendini yenileyen ve projeler üreten Fenerbahçe Spor Kulübü dijital varlıklarından biri olan Fenerbahçe Token, taraftarlarımıza özel ayrıcalıklar, imkânlar, fırsatlar ve özel faydalarla birlikte kripto varlıklara sahip olma fırsatı sunmaktadır.
 
Ağustos 2021'de Paribu iş birliği ile lansmanı gerçekleştirilen, büyük ilgiliyle mevcut arzları tükenen ve kulübe ciddi bir maddi kaynak oluşturan Fenerbahçe Token; bugüne kadar hayata geçirdiği birçok fayda ile sahiplerine imkanlar sundu.
 
Binlerce katılımın gerçekleştiği bu faydalar kapsamında futbol ve basketbol maçlarında loca deneyimleri sağlandı. Token sahipleri ayrıca Geleceğin Fenerbahçe'si ve Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A Takımı teknik direktörü Jorge Jesus'un imza törenlerine katılım sağlayarak ayrıcalıklara ulaşmış oldular.
 
28 Kasım 2022'de açılan Fenerbahçe Blokzincir Topluluğu Discord sunucusu aracılığıyla FB Token sahipleri birbirleriyle sohbet edebildikleri ve bilgi alışverişi yapabildikleri bir platforma sahip oldular.
 
Fenerbahçe Token, taraftarımızın ihtiyaç ve beğenilere uygun fırsatlar sunmaya, varlık sahiplerine özel ayrıcalıklar ve faydalar sağlamaya devam edecek.
 
Bybit Hakkında
 
Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bybit; kripto yatırımcılarının ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ile çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak 2018'de kuruldu. Bybit, Formula 1'in Markalar ve Sürücüler klasmanı şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımının; NAVI, Astralis, Alliance, Made in Brazil (MIBR) ve Oracle Red Bull Racing Esports e-spor takımlarının ve Borussia Dortmund futbol takımının iş ortağı olmaktan gurur duyuyor.
 
Daha fazla bilgi için https://www.bybit.com/tr-TR/promo/mkt/tr/fbfantoken/ adresini ziyaret edebilirsiniz.