24 Mart 2024

Fenerbahçe Petrol Ofisi 2-1 Galatasaray Petrol Ofisi

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Petrol Ofisi 2-1 Galatasaray Petrol Ofisi

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan mücadelenin kazananı 2-1’lik skorla Fenerbahçemiz oldu. Takımımıza galibiyet getiren golleri; 9. dakikada Ece Türkoğlu ve 70. dakikada Zenatha Coleman kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 4. dakikada Arzu Karabulut’tan geldi.

Ligdeki 18. galibiyetini alan Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, puanını 57’ye yükselterek zirve takibini sürdürdü.

Karşılaşmayı Genel Sekreterimiz Burak Ç. Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ve İlker Dinçay da takip etti.

Ekibimiz, ligin 26. haftasında 30 Mart Cumartesi günü Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımının konuğu olacak. IBB Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Stadı’nın ev sahipliği yapacağı müsabaka saat 13.00’te başlayacak.