29 Şubat 2024

Fenerbahçe Parolapara, CEV Cup’a yarı finalde veda etti

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Parolapara, CEV Cup’a yarı finalde veda etti

Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-1 kaybeden Takımımız, İstanbul’da oynanan rövanş maçını da 3-0 kaybetti ve Avrupa’ya veda etti. Mücadelenin setleri 17-25, 14-25, 26-28 sonuçlandı.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan rövanş maçını Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da takip etti.

Karşılaşmaya Vahit Emre Savaş, Drazen Luburic, Yiğit Gülmezoğlu, Mahdi Ghaziani, Dick Kooy, Murat Yenipazar ilk altısı ve libero Hasan Yeşilbudak ile başlayan Takımımız, ilk seti 17-25, ikinci seti 14-25, üçüncü seti de 26-28 geride tamamladı ve mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Parolapara, bu sonuçla CEV Cup’a yarı finalde veda etti.

Fenerbahçe Parolapara, ligde 3 Mart Pazar günü deplasmanda RAMS Global Cizre Belediyespor’a konuk olacak.