06 Mart 2024

Fenerbahçe Parolapara 2-3 Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyesi

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Parolapara 2-3 Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyesi

Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 23. haftasında Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyesi ile karşılaştı. Karşılaşma; 25-23, 20-25, 25-22, 22-25, 12-15’lik setler sonucu 3-2 mağlubiyetimizle sonuçlandı.

Ordu Ünye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Takımımız; Hasan Sıkar, Kaan Gürbüz, Yiğit Gülmezoğlu, Mahdi Jelveh Ghaziani, Dick Kooy, Murat Yenipazar altısı ve liberolar Hasan Yeşilbudak ve Caner Dengin ile başladı.

Karşılıklı sayılara sahne olan maçın ilk setinde oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe Parolapara ilk seti 25-23 üstünlükle bitirdi.

İkinci sete üstün başlayan Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyesi, maçın ilerleyen dakikalarında skorda geriye düşse de yaptığı ataklarla tekrar öne geçti ve ikinci seti 20-25 skorla bitirirken maçta 1-1 eşitlik sağlandı.

Karşılaşmanın üçüncü setine skorda ağırlığını koyarak başlayan Fenerbahçe Parolapara, setin sonlarına doğru karşılıklı alınıp verilen sayıların ardından üçüncü seti de 25-22 skorla galip bitirerek durumu 2-1’e getirdi.

Fenerbahçemiz karşılaşmanın dördüncü setine hücumda iyi başlasa da karşılıklı sayıların ardından müsabakada etkili oynayan konuk ekip Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyesi 4. setin sonunda skoru 22-25 yaparak maça 2-2 dengeyi getirdi.

Beşinci sete uzayan müsabakaya önde başlayan konuk ekip, seti 12-15, maçı da 2-3 kazandı.