07 Şubat 2022

Fenerbahçe Opet 2-3 Türk Hava Yolları

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Opet 2-3 Türk Hava Yolları

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi. Takımımız maça; Anna Lazareva, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Melissa Vargas, Arina Fedorovtseva, Mina Popovic altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı. İlk sette 16-19 geri düşen takımımız, Vargas’ın hücumlarıyla skoru 20-20’de eşitledi. Son bölümde Fedorovtseva’nın etkili performansıyla Fenerbahçe Opet 25-23’lük set skoruyla 1-0 öne geçti. İkinci sette istediği oyunu hem hücumda hem de savunmada sergileyen Fenerbahçe Opet, 25-16’lık skorla farkı 2’ye çıkardı: 2-0. İstediği başlangıcı yapamadığı üçüncü sette Fedorovtseva’nın liderliğinde yakaladığı 6 sayılık seriyle 8-7 öne geçen Fenerbahçe Opet, karşılıklı sayıların ardından bu avantajını sürdüremedi ve seti 22-25 kaybetti. Oldukça çekişmeli geçen dördüncü set, 22-25 konuk ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı ve maç 2-2 eşitlendi. Beşinci sette saha değişimine 3-8 Türk Hava Yolları üstünlüğüyle gidildi. Kalan bölümde fark erimedi ve Fenerbahçe Opet; seti 9-15, maçı da 3-2 kaybetti.