03 Mart 2024

Fenerbahçe Kürek Şubemiz

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Kürek Şubemiz

Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası, 2-3 Mart tarihlerinde Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirildi.

İki gün süren yarışları zirvede tamamlayan Fenerbahçe Kürek Şubemiz, erkeklerde 878 puanla Galatasaray'ın 114 puan önünde üst üste 8., kadınlarda ise 590 puanla Galatasaray'ın 142 puan önünde üst üste 6. kez mutlu sona ulaştı.

Kürek Şubemiz erkeklerde 9 yarışın 6'sını kazandı. Erkek sporcularımız 23 yaş altında tek çifte, hafif kilo iki çifte ve dört çiftede, büyüklerde de tek çifte, hafif kilo iki çifte ve 8 tekte altın madalya aldı.

Fenerbahçemiz kadınlarda ise 6 yarışın 5'inden zaferle ayrıldı. Kadın kürekçilerimiz, hafif kilo tek çifte, hafif kilo iki tek, tek çifte, iki tek ve iki çiftede birincilik elde etti.

Kürekçilerimiz, yarışların ardından düzenlenen törenle madalyalarını ve kupalarını aldı.