18 Mart 2023

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında bölgede eğitim gören öğrenciler, misafir öğrenci statüsü ile İstanbul’daki civar okullara yerleştirilerek kaldıkları yerden eğitim faaliyetlerine devam etmeye başladı. Bu kapsamda öğrencilerin hafta sonunu çok daha eğlenceli ve keyifli geçirmesi adına adım atan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, misafirlerimize Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turları ile unutulmaz bir gün yaşattı. Tur kapsamında soyunma odalarını ve saha içini gezen öğrenci ve velileri, Fenerbahçe’yle dolu bir gün geçirdi.

Ardından Fenerbahçe Müzesi’ni gezerek Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun kupaları dahil tüm branşlarımızda kazanılmış her türlü şilt, madalya, berat, fotoğraf, belge, ödül gibi sayısız materyalle ilgili bilgiler alan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün balmumumdan birebir heykelini, eski biletleri, eski formaları ve eski fotoğrafları da dikkatlice inceleyen misafirlerimiz; Kulübümüzün kuruluş gününü ve işgal döneminde Kurtuluş Savaşı için silah kaçırma konularını aktaran canlandırmaları da ilgiyle takip ettiler.

Son olarak stadın atmosferini saha içinde yaşama fırsatı bulan kafile, geziyi toplu fotoğraf çekimiyle tamamladı.