Reutlingen Derneği Fenerbahçe
20 Mart 2024

Fenerbahçe Alagöz Holding, ligde normal sezonu namağlup lider tamamladı

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Alagöz Holding, ligde normal sezonu namağlup lider tamamladı

Takımımız, Ankara Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda oynanan normal sezonun son hafta maçını 97-69’luk skorla kazanarak sezonu namağlup lider tamamladı.

Takımımız mücadeleye Nikolina Milic, Alperi Onar, Yvonne Anderson, Napheesa Collier ve Emma Meesseman beşiyle başladı.

Alperi Onar, Emma Meesseman ve Napheesa Collier’ın basketleriyle maça 13-0’lık seriyle iyi başlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız maçta ilk 5 dakikayı 4-15’le önde geçti. Nikolina Milic ve Yvonne Anderson’ın da skor katkısı verdikleri çeyrekte ev sahibi takım Gökşen Fitik ve Esra Ural Topuz’la toparlansa da Ekibimiz çeyreği 16-21 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte ilk basketler ev sahibi OGM Ormanspor’dan geldi ve fark da 1 sayıya düştü.(20-21) Rakibine Emma Meesseman ve Milic’in skorer oyunuyla cevap veren Takımımız, farkı çift hanelere getirdi.(20-31) Skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçemiz, soyunma odasına 35-48’le önde girdi.

Maçın üçüncü çeyreğine 6-0’lık seriyle hızlı başlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız karşısında ev sahibinin ilk sayıları Gökşen Fitik’ten geldi.(38-54) Farkın 20 sayıya(38-58) kadar çıktığı çeyrekte Emma Meesseman ve Napheesa Collier ikilisiyle boyalı alanda rakibine üstünlük kuran Ekibimiz, karar çeyreğine 56-75 üstün giren taraf oldu.

Skorer oyununu final çeyreğinde de sürdüren Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, parkeden 97-69 galip ayrıldı ve normal sezonu namağlup zirvede tamamladı.

Skor dağılımımız: Collier 21, Meesseman 18, Anderson 15, Alperi 14, Sevgi 12, Milic 9, Tilbe 8.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.