02 Mart 2024

Fenerbahçe Alagöz Holding 97-87 Melikgazi Kayseri Basketbol

Reutlingen Derneği Fenerbahçe Alagöz Holding 97-87 Melikgazi Kayseri Basketbol

5 oyuncumuz maçta çift haneli rakamlara ulaştı. McBride 24 sayıyla karşılaşmanın skoreri olurken, Collier 23 sayı, 10 ribauntla, Sevgi Uzun da 13 asist 10 sayıyla double double yaptı. Howard 20, Laksa da 15 sayıyla oynadı.

Kulübümüz, Türk Eğitim Vakfı’ndan (TEV) gelen öğrencileri maçta ağırladı.

Fenerbahçe Alagöz Holding, Metro Enerji Salonu’nun da oynanan maça Sevgi Uzun, Kayla McBride, Kitija Laksa, Napheesa Collier, Natasha Howard beşiyle başladı. 9-9 eşitliğin ardından oyunun kontrolünü ele alan Potanın Kraliçeleri, Napheesa Collier’in 11 sayılık skorer oyunu ile ilk çeyreği 31-19 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2.çeyreğinde farkı çift hanelerde koruyan Takımımız, Sevgi Uzun’un da etkili oyunuyla soyunma odasına 52-37 üstün girdi.

Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Alagöz Holding, Kayla McBride’ın da sayılarıyla son periyoda 74-61 önde gitti.

Oyunun kontrolünü son çeyrekte de elinde tutan Potanın Kraliçeleri, karşılaşmayı10 sayı farkla 97-87 kazandı ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Takımımız, ligde haftaya Çankaya Üniversitesi’ne konuk olacak. 9 Mart Cumartesi günü Ankara Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 14.30’da başlayacak.

Skor dağılımımız: McBride 24, Collier 23, Howard 20, Laksa 15, Sevgi 10, İdil 3, Tilbe 2.