Reutlingen Derneği Fenerbahçe
19 Mart 2024

Bağışlarınızla Darüşşafakalı öğrencilerin geleceğine katkıda bulunun

Reutlingen Derneği Bağışlarınızla Darüşşafakalı öğrencilerin geleceğine katkıda bulunun

1863 yılından beri "eğitimde fırsat eşitliği" misyonuyla annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencilere ücretsiz 8 yıllık kolej düzeyinde eğitim imkânı sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti, Ramazan ayında bu misyona katkıda bulunmak isteyen hayırseverleri desteğe davet ediyor.
 
Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk ve en köklü eğitim kuruluşu olan Darüşşafaka, bugün ülkemizin her coğrafyasından 1.000'e yakın çocuğu İstanbul Maslak'taki okulunda nitelikli eğitimle geleceğe hazırlıyor, desteklerinizle eğitim hayatlarını aydınlatıyor.
 
6 Şubat depremlerinin ardından bölgeden alınan 100 çocuk eğitimlerine Darüşşafaka sayesinde devam ediyor. Bu yıl da yine deprem bölgesinden 100 çocuğa Darüşşafaka çatısı altında 8 yıl boyunca tam burslu, yatılı, kolej eğitimi olanağı tanınacak.
 
Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz binlerce öğrencinin hayatını “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuyla, ücretsiz ve yatılı eğitim fırsatı tanıyarak değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti, Ramazan ayında fitre, zekat ve bayram bağışlarını bekliyor.
 
Destekleriniz için: https://www.darussafaka.org/bagis