Reutlingen Derneği Fenerbahçe
06 Mart 2024

Atletlerimiz, Kulüpler Kros Süper Ligi 1. Kademe Yarışlarını zirvede tamamladı

Reutlingen Derneği Atletlerimiz, Kulüpler Kros Süper Ligi 1. Kademe Yarışlarını zirvede tamamladı

Kocaeli’nin ev sahipliğinde yapılan Kulüplerarası Kros Ligi'nde Büyük Erkek Takımımız, elde ettiği 11 puanla kürsünün zirvesinde yer aldı. Ferdi sırlamada ise atletlerimiz Sezgin Ataç birinci, Hilal Yego ikinci oldu.
 
Büyük Kadın Takımımız da elde ettiği 9 puanla kürsünün ilk basamağına çıkarken; ferdi sıralamada Emine Hatun Meechal ikinci, Burcu Subatan ise üçüncü sırada yer aldı.
 
Salih Teksöz, Ahmet Selim Yıldırım, İran İnce ve Dilan Yılmaz’ın yer aldığı miks bayrak takımımız da ikinci olarak kürsüdeki yerini aldı.
 
U20 Erkek Takımımız 6 puanla zirvedeki konumunu korurken ferdi sıralamada ise sporcularımız podyumun üç basamağına da ambargo koydu. Kıyasettin Kara’nın ilk sırada yer aldığı ferdi sıralamada Bedirhan Güven ikinci, Cuma Özcan ise üçüncü oldu.
 
U20 Kadın Takımımız da 6 puanla kürsünün ilk basamağına çıktı. Bu kategorideki ferdi sıralamasında ilk üç basamağını Fenerbahçeli atletlerimiz oluşturdu. U20 Kadınlar ferdi sıralamasında Edibe Yağız birinci, Ceyda Melek Pınar ikinci, Kübra Poyraz da üçüncü oldu.
 
U18 Kadın Takımımız elde ettiği 13 puanla ilk sırada yer alırken; ferdi sıralamada ise Medine Nur Topçu üçüncü oldu.
 
U18 Erkek Takımımız ise topladığı 16 puanla ikinci oldu. Bu kategorideki ferdi sıralamada atletlerimiz Yusuf Şanlı ikinci, Mert Hanifi Odacı da üçüncülük elde etti.
 
Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, Atletizm Şube Sorumlusu İhsan Özden ve Teknik Menajer Hakan Beceren yarışmaları izleyerek sporcu ve antrenörlerimize destek oldular.