16 Mart 2023

Reutlingen Derneği Adıyaman’da Fenerbahçeli Elif’imizi enkazdan kurtaran ekipte yer alan muhtar Coşkun Ayyıldız ve beraberindeki ekibi ağırladık

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından kendi imkanlarıyla deprem bölgesine giden ve Adıyaman’da enkaz altında kalan 7 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Elif’imizi enkazdan kurtaran ekipte yer alan Trabzon’un Of ilçesi Çoruk Köyü muhtarı Coşkun Ayyıldız ve beraberindeki 20 kişilik grup, Sevilla ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını izlemek ve çeşitli etkinliklere katılmak üzere Futbol A Takımımızın sponsoru Avis’in katkılarıyla İstanbul’a geldi.

Muhtar Coşkun Ayyıldız ve beraberindeki 20 kişilik ekip Yöneticilerimizle yemekte bir araya geldi

Sponsorumuz Avis ekipleri tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan alınan Coşkun Ayyıldız ve beraberindekiler ilk olarak Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerimizde organize edilen yemekte Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş ile Avis Pazarlama Direktörü Esra Arslanbaş Kaynak ile bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemekte Elif’in enkaz altından kurtulma anına ve aralarında geçen Fenerbahçe diyaloğuna ilişkin sohbet edildi.

Yöneticilerimiz Trabzon’dan gelen, gönüllü olarak afet bölgesine giderek vatandaşlarımıza teşekkür ve minnetlerini ilettiler.

Bu akşam stadımızda maçımızı izleyen Muhtar Coşkun Ayyıldız ve Trabzonspor’dan gelen tüm ekip, Takımımıza sonsuz başarı dileklerini ilettiler.

Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turuna katıldılar

Misafirlerimiz daha sonra Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turuna katıldı. Tur kapsamında Fenerbahçe Müzesi’ni gezen misafirlerimiz, Fenerbahçe tarihi ve Türk spor tarihi hakkında bilgiler alırken; eski biletleri, eski formaları ve eski fotoğrafları da incelediler. Avis Genel Müdürü İnan Ekici de konuklarımıza eşlik etti.

Misafirlerimize forma takdim edildi

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Üyelerimiz tarafından müzede konuklarımıza Fenerbahçe formaları takdim edildi.

Elif’imizin Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün çok önemli bir parçası olduğunu ifade eden FBÇGK üyeleri, ‘Elif şimdi Adıyaman’da inşallah her şey düzelince o da gelecek. Bugün Elif adına formalarınızı Fenerbahçe’nin gençleri olarak biz takdim etmek istedik.’ Mesajıyla formaları muhtar Coşkun Ayyıldız ve arkadaşlarına hediye ettiler.